Active News

Medicul care a prescris acum șase luni Resveratrol, în loc de vaccinul lui Bill Gates pentru pandemia de variolă „prezisă” de miliardar, a murit acum trei luni. Belgia, prima țară care introduce carantina obligatorie pentru variola maimuței

Local 2 years ago 313

Belgia devine prima țară care introduce carantina obligatorie pentru variola maimuței: Orice persoană depistată pozitiv la virus trebuie să se izoleze timp de 21 de zile, în timp ce medicii avertizează asupra unei „creșteri semnificative” a numărului de cazuri în Marea Britanie în următoarele două-trei săptămâni, transmite Daily Mail.

Dr. Claire Dewsnap este președintele Asociației Britanice pentru Sănătate Sexuală și HIV. Ea spune că se așteaptă să vadă „cifre cu adevărat semnificative” în următoarele săptămâni.

Cei care contractează virusul vor trebui acum să se autoizoleze timp de trei săptămâni, au declarat autoritățile sanitare belgiene, după ce au fost înregistrate primele cazuri.

Când „profetul” Bill Gates a „prezis” variola de maimuță acum șase luni, Bill Sardi, un medic american cunoscut ca militant împotriva serur...

Read Entire Article on activenews.ro