Active News

Mihai Tîrnoveanu: TERORISM ȘI EXTREMISM MAGHIAR PREMIAT DE UNGARIA ÎN ROMÂNIA! BOALĂ GREA

Local 2 years ago 244

De 1 Decembrie 2015 a avut loc la Târgu-Secuiesc primul marș al românilor prin centrul orașului, de Ziua Națională. Am fost atunci cu toții la un pas de moarte, iar cei care au vrut să ne arunce în aer cu bombe artizanale sunt astăzi premiați la locul faptei, la Târgu-Secuiesc, pentru că „au luptat pentru autonomia Ținutului Secuiesc fiind condamnați la 5 ani închisoare din motive politice”, conform publicației Magyar Nemzet, susținătoarea guvernului rusofil Viktor Orban, care și anunță evenimentul la care va participa si un lider UDMR.

Premianții fundației „Pal Vasvari” din Ungaria sunt liderii HVIM, Istvan Beke și Zoltan Szocs, care la câteva zile după ce am anunțat prima acțiune „1000 de Steaguri Tricolore pentru Harghita și Covasna de Ziua Națională”, exprimându-ne intenția ca 500 dintre acestea să le dăruim românilor care se adună la Târgu-Secuiesc, au început să plănuiască atentatul terorist.

Conform stenogramelor înregistrărilor DIICOT, SRI, acestia plănuiau pe lângă „fapta” de la Târgu-Secuiesc și plasarea altor dispozitive explozive de Crăciun, la conductele de gaz ce traversează zonele din Transilvania.

Prin actul de ...

Read Entire Article on activenews.ro