Active News

SPECTRUL FOAMETEI MONDIALE. The Economist confirmă Rusia: OAMENII VOR MURI DE FOAME. COPERTĂ teribilă, cu cranii în spicele de grâu

Local 2 years ago 276

Kremlinul a afirmat joi că Rusia s-a pregătit încă de la sfârșitul lui 2021 pentru criza alimentară care a afectat lumea odată cu declanșarea războiului din Ucraina, în februarie 2022, a transmis AFP preluată de Agerpres și ActiveNews, în cursul zilei de ieri.

Un consilier prezidențial de la Kremlin, Maksim Oreșkin, a susținut că „principala cauză a foametei din lume care va avea loc în acest an este reprezentată de măsurile economice necugetate ale SUA, ale Uniunii Europene”, cu referire la sancțiunile adoptate împotriva Rusiei care îi subminează capacitățile de export de fertilizatori și cereale.

Dar aceste lucruri au fost prevăzute de Moscova încă de dinainte de începerea conflictului din Ucraina, a susținut consilierul lui Putin: „Astfel, am început de la sfârșitul anului trecut să pregătim activ Rusia pentru foametea din lume”, a spus Oreșkin. 

Revista globalistă The Economist confirmă spectrul foametei care bate la ușă. Coperta celui mai recent număr dă fiori pe șira spinării. Dar articolul de fond prezintă situația ca o cauză a războiului de...

Read Entire Article on activenews.ro